Gratis voor iedereen beschikbaar!

Om een meer objectieve keuring te krijgen bij het wel of niet toelaten van nieuwe leden testen we momenteel diverse nieuwe keuringsmethoden. Door gedurende enkele weken massaal onze biometrische scan gratis aan iedereen aan te bieden, hopen we de betrouwbaarheid van deze methode goed te kunnen testen.

Upload je foto en krijg van de computer je persoonlijke schoonheidscijfer

Voor het automatisch herkennen van gezichtskenmerken en berekenen van de afwijking van het ideaalbeeld zijn ingewikkelde berekeningen nodig. Op grotere schaal is hierdoor de rekenkracht van een gewone computer niet genoeg. Vanwege het aantal verwachte aanvragen hebben we momenteel extra rekenkracht ingehuurd via enkele cloud computing diensten. Kijk daarom deze week nog of jij wel knap genoeg bent. Het bewijs kun je delen met je vrienden en blijft ook na deze week staan.

 

Laat je uiterlijk keuren

Hoe werkt het?

Bij de gezichten van vrijwel alle knappe mensen liggen de biometrische verhoudingen rond hetzelfde ideaalbeeld. Een overeenkomstig kenmerk bij mensen die onaantrekkelijk bevonden worden ligt vaak juist in de sterke afwijking van dit ideale gemiddelde.

MooieMensen heeft de cijfers uit enkele studies op dit gebied gecombineerd en een script gemaakt om portretfoto’s automatisch aan dit ideaalbeeld te toetsen. Het script probeert 23 punten op de foto te herkennen en rekent met alle onderlinge verhoudingen. Wil je daar het fijne van weten, lees dan onze technische uitleg.

We zetten alle foto’s in volgorde van binnenkomst voor het systeem klaar. Bij drukte op onze servers kan een berekening tot wel een uur in beslag nemen. Even geduld dus …

 

Foutje, bedankt

Het kan natuurlijk voorkomen dat knappe mensen een slechte beoordeling krijgen of lelijke mensen een goede. Veelal ligt dit aan de kwaliteit van de gebruikte foto. Als ons script het verkeerde punt op de foto als ooghoek aanduidt of vanwege baardgroei de kaakhoeken niet goed kan herkennen, krijg je een foutmelding of een verkeerde score. Volg daarom de instructies bij het maken of uploaden van de portretfoto zo goed mogelijk op en probeer het indien nodig nogmaals met een andere foto.

De Beautyscan

In hoeverre voldoe jij aan het schoonheidsideaal?
Laat je uiterlijk keuren
Deel de uitslag met al je vrienden!

 

 • Trots op je score?

  Of je er meteen een modellencarriere mee zult krijgen valt te bezien, maar het bewijs van je hoge score is te delen met al je vrienden. Je ontvangt namelijk per email een webpagina met daarop je foto en het daarbij horende cijfer. Het adres van deze pagina deel je eenvoudig via Facebook, Twitter, Google+ en andere social media. Niet zo trots?! Dan houd je het geheime webadres van de pagina gewoon voor jezelf.

   

   

  Coming Soon: De Bodyscan

  biometric-bodyscanBij groot succes denken we er ook aan de ideale verhoudingen van het lichaam te toetsen bij ingestuurde foto’s. De verhoudingen van het lichaam kennen namelijk ook een gouden driehoek. Nu nog het praktische probleem overwinnen dat vrijwel niemand het aandurft schaarsgeklede foto’s op het internet te zetten.

   

 • Nog vrijgezel?

  Ben jij zelf aantrekkelijk en vind je uiterlijk ook belangrijk in de keuze van een partner? Dan is lidmaatschap van MooieMensen misschien iets voor jou. Alle potentiële dates op deze datingsite zijn door een keuring op hun uiterlijk heen gekomen (die binnenkort wellicht met een biometrische scan wordt uitgebreid). Meld je direct aan om te zien of jij ook aantrekkelijk genoeg bent.

   

   

  Wie van je vrienden is het knapst?

  Start een competitie met je vrienden. Nu kun je eindelijk bewijzen dat jij de meest aantrekkelijke bent. Deel de resultaten via Twitter of maak er zelfs een Facebook ranglijst pagina van. Je kunt natuurlijk ook alleen je beste resultaten delen als je het meerdere keren hebt geprobeerd.

   

  Competitie starten!